Ezgi Mola Musa Orhan / Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hapsi istenen ... / Ünlü oyuncu ezgi mola'ya da bu konuyla ilgili dava açıldı.

Ezgi Mola Musa Orhan / Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hapsi istenen ... / Ünlü oyuncu ezgi mola'ya da bu konuyla ilgili dava açıldı.. Musa orhan'la ezgi mola'nın arasında yaşanan dava olayı son günlerde gündemden düşmüyor. Ezgi mola'nın musa orhan'dan özür dilemesi istendi. Ankara 31'inci asliye ceza mahkemesi'nde yargılanacak mola'nın 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ezgi mola musa orhan olayı nedir?

Ezgi mola musa orhan olayı nedir? Musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş, mola'nın paylaşımı hakkında suç duyurusunda bulunurken, hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Ezgi mola musa orhan olayı nedir? Cinsel saldırı sanığı musa orhan'a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu ezgi mola, orhan'ın 'özür dile' teklifini reddetti. Siz ne diyorsunuz bu işe?

Ezgi Mola'dan Musa Orhan tepkisi: Yazıklar olsun!
Ezgi Mola'dan Musa Orhan tepkisi: Yazıklar olsun! from i.medyatava.com
Musa orhan'ın avukatı tarafından ezgi mola'ya destek veren, aralarında hazal kaya, atilla taş, barış atay, metin uca, hasibe eren, aslı i̇nandık oyuncu ezgi mola'nın cinsel saldırı suçundan yargılanan musa orhan'a twitter üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Ezgi mola musa orhan olayı nedir? Ezgi mola'nın paylaşımı ile ilgili musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş,ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Mola hakkında sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve hakaret iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi. Az bile demiş ezgi mola, musa orhan'ı ısrarla serbest bırakmaya çalışanlar ve şikayette bulunmaktan utanmayan avukatları bilsin ki. Batman'da intihar eden i̇pek er'in, bıraktığı mektupta bana cinsel tacizde bulundu dediği musa er hakkında 'şerefsiz, tecavüzcü' yazan ezgi mola'ya destek yağdı. Peki musa orhan olayı nedir. Musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş, ezgi mola'nın paylaşımı ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Oyuncu ezgi mola hakkında, geçen yıl batman'da i̇pek er'e tecavüz edip intihara sürüklediği suçlamasıyla yargılanan uzman çavuş musa orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı.

Musa orhan'ın tutuksuz yargılanması, tepkilere neden oldu. Ankara 31'inci asliye ceza mahkemesi'nde yargılanacak mola'nın 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi. Oyuncu ezgi mola hakkında, geçen yıl batman'da i̇pek er'e tecavüz edip intihara sürüklediği suçlamasıyla yargılanan uzman çavuş musa orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Ankara 31'inci asliye ceza mahkemesi'nde yargılanacak mola'nın 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi. Ağır ceza mahkemesinde dava açılmıştı. Musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş, ezgi mola'nın paylaşımı ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ankara 31'inci asliye ceza mahkemesi'nde yargılanacak olan ezgi mola'nın bu ifadeleri nedeniyle 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi! Başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, mola hakkında sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve hakaret suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi. Oyuncu ezgi mola'ya, batman'da intihar eden i̇pek er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı musa orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Ezgi mola'nın musa orhan'dan özür dilemesi istendi. Ancak mola'ya geçtiğimiz günlerde musa orhan'a hakarette bulunduğu gerekçesiyle bir dava açıldı. Musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş, ezgi mola'nın paylaşımı ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Türkiye'nin konuştuğu dava sonrası ezgi mola'ya, musa orhan'ın avukatından özür dile teklifi geldi ama ünlü oyuncu bu teklifi reddetti.

Ancak mola'ya geçtiğimiz günlerde musa orhan'a hakarette bulunduğu gerekçesiyle bir dava açıldı. Tecavüzden yargılanan jandarma uzman çavuş musa orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan oyuncu ezgi mola'ya destek veren ünlüler. Ezgi mola hakkında, geçen yıl batman'da intihar eden i̇pek er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı musa orhan'a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Cinsel saldırı sanığı musa orhan'a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılan oyuncu ezgi mola, orhan'ın 'özür dile' teklifini reddetti. Musa orhan tarafından tecavüze uğradığını anlattığı bir mektup bırakarak intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki i̇pek er, hayatını kaybetti.

Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü hakkında daha suç duyurusu
Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü hakkında daha suç duyurusu from www.egesaati.com
16 kişi hakkında suç duyurusu. Oyuncu ezgi mola'ya, batman'da intihar eden i̇pek er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı musa orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Mola hakkında sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve hakaret iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi. Tecavüzden yargılanan jandarma uzman çavuş musa orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan oyuncu ezgi mola'ya destek veren ünlüler. Bu olaya tepki gösteren isimlerden biri de sanatçı ezgi mola oldu… Başlatılan soruşturma kapsamında mola hakkında, 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçlarından 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası talep edildi. Geçen yıl intihar eden i̇pek er'e cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen musa orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu ezgi mola hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmasına sosyal. Musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş, ezgi mola hakkında, ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Musa orhan'la ezgi mola'nın arasında yaşanan dava olayı son günlerde gündemden düşmüyor.

Mektupta adı geçen musa orhan hakkında ise tutuksuz yargılama kararı verildi. 16 kişi hakkında suç duyurusu. Başlatılan soruşturma kapsamında hazırlanan iddianamede, mola hakkında 'sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' ve 'hakaret' suçlarından 2 yıl 4 aya. Oyuncu ezgi mola'nın cinsel saldırı suçundan yargılanan musa orhan'a twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Mola hakkında sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret ve hakaret iddiasıyla 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istendi. Ünlü oyuncu ezgi mola'ya da bu konuyla ilgili dava açıldı. Türkiye'nin konuştuğu dava sonrası ezgi mola'ya, musa orhan'ın avukatından özür dile teklifi geldi ama ünlü oyuncu bu teklifi reddetti. Batman'da i̇pek er'e cinsel saldırıda bulunup intihara sürüklediği suçlamasıyla uzman çavuş musa orhan hakkında cinsel saldırı suçundan siirt 1. Oyuncu ezgi mola'nın cinsel saldırı suçundan yargılanan musa orhan'a twitter'dan hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş, ezgi mola hakkında, ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Geçen yıl intihar eden i̇pek er'e cinsel saldırıda bulunduğu öne sürülen musa orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu ezgi mola hakkında 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmasına sosyal. Musa orhan'la ezgi mola'nın arasında yaşanan dava olayı son günlerde gündemden düşmüyor. Az bile demiş ezgi mola, musa orhan'ı ısrarla serbest bırakmaya çalışanlar ve şikayette bulunmaktan utanmayan avukatları bilsin ki.

Dha'nın aktardığı habere göre, musa orhan'ın avukatı dr. Ezgi mola'nın paylaşımı ile ilgili musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş,ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Bu olaya tepki gösteren isimlerden biri de sanatçı ezgi mola oldu… Musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş, ezgi mola hakkında, ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Mektupta adı geçen musa orhan hakkında ise tutuksuz yargılama kararı verildi.

Ezgi Mola başörtülü akademisyenin saldırıya uğramasına ...
Ezgi Mola başörtülü akademisyenin saldırıya uğramasına ... from images.bursadabugun.com
Bunun üzerine musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş, ezgi mola'nın bu tweeti hakaret içeriği iddiasıyla şikayette bulunmuş. Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Ünlü oyuncu ezgi mola'ya da bu konuyla ilgili dava açıldı. Batman'da i̇pek er'e cinsel saldırıda bulunup intihara sürüklediği suçlamasıyla musa orhan hakkında cinsel saldırı suçundan dava açılmıştı. Ezgi mola'nın paylaşımı ile ilgili musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş,ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Ben artık yorum dahi yapamıyorum çünkü. Artık yasa, dua, dilek, istek. Musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş, ezgi mola hakkında, ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

16 541 просмотр • 4 июн.

Batman'da i̇pek er'e cinsel saldırıda bulunup intihara sürüklediği suçlamasıyla uzman çavuş musa orhan hakkında cinsel saldırı suçundan siirt 1. Ben artık yorum dahi yapamıyorum çünkü. Ezgi mola'nın musa orhan'dan özür dilemesi istendi. Musa orhan'la ezgi mola'nın arasında yaşanan dava olayı son günlerde gündemden düşmüyor. Ezgi mola'nın paylaşımı ile ilgili musa orhan'ın avukatı mehmet erkan akkuş,ankara cumhuriyet başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Oyuncu ezgi mola da 20 ağustos 2020'de sosyal medya hesabından tecavüzcü şerefsizi dışarı salan vicdanınızda boğulun. Mektupta adı geçen musa orhan hakkında ise tutuksuz yargılama kararı verildi. Ezgi mola musa orhan olayı nedir? Artık yasa, dua, dilek, istek, rica, umut her şeyi elimizden aldınız ya!! Oyuncu ezgi mola'ya, batman'da intihar eden i̇pek er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı musa orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı. Musa orhan'ın avukatı tarafından ezgi mola'ya destek veren, aralarında hazal kaya, atilla taş, barış atay, metin uca, hasibe eren, aslı i̇nandık oyuncu ezgi mola'nın cinsel saldırı suçundan yargılanan musa orhan'a twitter üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Ankara 31'inci asliye ceza mahkemesi'nde yargılanacak mola'nın 2 yıl 4 aya kadar hapsi istendi. Az bile demiş ezgi mola, musa orhan'ı ısrarla serbest bırakmaya çalışanlar ve şikayette bulunmaktan utanmayan avukatları bilsin ki.

Oyuncu ezgi mola'ya, batman'da intihar eden i̇pek er'in, bıraktığı mektupta kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu yazdığı musa orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle dava açıldı ezgi mola. Batman'da i̇pek er'e cinsel saldırıda bulunup intihara sürüklediği suçlamasıyla uzman çavuş musa orhan hakkında cinsel saldırı suçundan siirt 1.

Posting Komentar

0 Komentar